​​Onderlinge wedstrijden 21 april | Gymvereniging De Kroospikkers

Onderlinge wedstrijden 21 april

Het is weer bijna zover, de Onderlinge Wedstrijden staan voor de deur. Deze worden gehouden op zaterdag 21 april in de Multistee te Goudriaan. We gaan er van uit dat iedereen mee doet! Voor ons is het noodzakelijk om te weten wie er mee doet (regelen van prijzen, maken van rondenschema’s, invoeren van telstaten). Mocht je helaas toch niet mee kunnen doen meldt je dit bij je eigen leiding via de mail (zie www.kroospikkers.nl voor de mailadressen).

Tijdschema:
09.00 peuters en kleuters
09.30 meisjes 1 Ottoland en Goudriaan
10.00 meisjes 2 Ottoland en Goudriaan
11.00 jongens 1 en 2
11.30 meisjes 3
12.15 selectie
13.15 demonstratie van de springgroep
aansluitend ledenvergadering en prijsuitreiking

Kleding, haar en sieraden:
Alle meiden dragen hun turnpakje en zorgen dat ze tijdens het gymmen geen last kunnen hebben van hun losse haren. Jongens zijn in het zwart/rood gekleed. De peuters en kleuters horen van hun leiding wat er qua kleding word verwacht. Voor het aanschaffen van verenigingskleding kan je terecht bij Miranda van Middelkoop. Neem 1 grote tas mee voor al je spullen, i.v.m. de drukte in de volle kleedkamers.

Aanwezigheid:
Zorg dat je 15 minuten van te voren aanwezig bent. Als de wedstrijd sneller gaat dan verwacht, gaan we namelijk vast door met de volgende ronde.

Verder gaan we er vanuit dat iedere deelnemer van de wedstrijden vanaf groep 3 ook aanwezig is tijdens de prijsuitreiking om 13.15 uur.

Bijlage