​​Gymlessen afgelast vanwege het Corona virus! | Gymvereniging De Kroospikkers

Gymlessen afgelast vanwege het Corona virus!

Beste (ouders van) leden!

Afgelopen donderdag 12 maart is er een persconferentie geweest, over de nieuwste maatregelen i.v.m. het momenteel heersende Coronavirus in Nederland.

De KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) heeft hierop besloten om alle door de KNGU georganiseerde activiteiten te annuleren en/of te verplaatsen. Dit geldt voor het hele land en tot en met 31 maart.
https://dutchgymnastics.nl/nieuws/coronavirus?fbclid=IwAR1ayFQMmayn_2T_04ZDLNMCj6LO9h9JbXcyhYqz5VvJ8TsBpvx_8maI4jw

Verder adviseren zij alle verenigingen om ook t/m 31 maart de clubactiviteiten, zoals de gymlessen, stil te leggen; en volgen hiermee de oproep van de NOC*NSF voor de hele sport.

Verschillende gymnastiekverenigingen, waaronder WIK Groot-Ammers, Salto Nieuwpoort, SNA Brandwijk/Molenaarsgraaf en DSS Oud-Alblas, hebben al aan de oproep gehoor gegeven en hun gymlessen inmiddels gestaakt.

Ook wij hebben, als bestuur (en leiding) van gymnastiekvereniging De Kroospikkers, het besluit genomen om alle gymlessen per vrijdag 13 maart stil te moeten leggen. Dit geldt sowieso tot en met dinsdag 31 maart. Zodra we weten wat er na 31 maart zal gaan gebeuren, stellen wij al onze leden zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte.

HOUD UW MAIL EN DE WEBSITE DUS GOED IN DE GATEN!!!

Ook het geplande Graafstroomtoernooi op zaterdag 21 maart en alle andere wedstrijden komen hierbij te vervallen!!!

Iedereen alvast bedankt voor de medewerking!!!

Het bestuur en leiding van De kroospikkers.